Synthese vraagt vrijwilligers

Gevraagd
Helpen

Wij zoeken vrijwilligers met liefde voor de mens en verschillende culturen!

Sinds 1 juli 2021 is Synthese aan de slag met de maatschappelijke begeleiding van statushouders in de gemeente Horst aan de Maas. De drijvende kracht in dit initiatief zijn de vele vrijwilligers die dagelijks een rol van betekenis vervullen voor statushouders, daar zijn wij ontzettend dankbaar voor.

We kunnen altijd nog meer hulp gebruiken. Kun en wil jij iets betekenen voor jouw nieuwe dorpsgenoten? Als maatschappelijk begeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor de statushouder. Je biedt praktische ondersteuning bij onder andere het bezichtigen van de woning, inschrijven in de gemeente, het afsluiten van internet en het regelen van een zorgverzekering, gas, water en licht. Je deelt jouw kennis over onze samenleving, instanties en regels. Daarnaast bied je de statushouder individuele begeleiding waarbij je onder andere aandacht besteedt aan inburgering, financi├źn en een sociaal netwerk. Het is boeiend en zinvol werk, je maakt ├ęcht verschil.

Meer weten? Kijk op onze website synthese.nl/vacatures. Heb jij affiniteit met deze doelgroep en zou jij graag iets voor hen willen betekenen? Neem dan contact op met ons op

Wie

Volwassenen
Senioren

Waar

Bemmelstraat 2 Horst

Over ons


Synthese

Contact

- -
Contactpersoon

Neem contact op met -:

-6