Stichtingen

Dorpsdagvoorziening KomErbij

De dorpsdagvoorziening biedt u de mogelijkheid om samen met andere inwoners elke dinsdag op een plezierige manier aan activiteiten deel te nemen in een sfeervolle ruimte van creatief Centrum de Baersdonck. Een aangename onderbreking van de week! We noemen het 'dorpsdagvoorziening', onze gasten ervaren het als een 'soos'. De dorpsdagvoorziening is bedoeld voor dorpsgenoten die bijvoorbeeld niet meer zo gemakkelijk contacten met anderen leggen of bezigheden oppakken, terwijl ze graag in contact willen blijven met anderen. De voorziening is niet aan leeftijd gebonden. het kan een steun en afwisseling zijn voor hulp die geboden wordt door partner, familie, bekenden of professionele hulpverleners. Voor deelname is geen CIZ-indicatie nodig.

Waar

Kloosterstraat 76 Grubbenvorst

Aanmelden

Yvonne Stappers - yvonnestappers@gmail.com - 06-42713112
Creatief

Kunst Kijken

Promoten van lokale kunst

Aanmelden

George Van den Ochtend - george.v.d.ochtend@live.nl - 0629601500
Groenvoorzieningen

Initiatiefgroep Pastoor Vullinghsplein

“Het mooiste plein van heel Horst aan de Maas is het Pastoor Vullinghsplein in Grubbenvorst."  

Een veel gehoorde opmerking, waar iedereen het wel mee eens kan zijn. Een plein, zeker als je uit Grubbenvorst komt, waar we trots op zijn. Het plein zelf is echter niet meer wat het ooit is geweest en kan wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Aangezien er voor 2021 nog een budget beschikbaar is bij de gemeente is er een initiatiefgroep opgericht om deze opknapbeurt te realiseren. 

Aanmelden

Initiatiefgroep Pastoor Vullinghsplein - pastoorvullinghsplein@dorpsraadgrubbenvorst.nl
Activiteitencentrum

Pop-Up Galerie

Tot en met 27 juni prachtige kunst in de Pop-up Galerie "GEWOON MOOI" !! aan de Kloosterstraat 60 in Grubbenvorst!!

Aanmelden

lidy - lidydehaas@hotmail.com
Restaurants

Brasserie Lekker Gewoën

Trek in een lekkere lunch? Gezellige borrel? Smakelijk diner? Bij Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst kunt u terecht voor heerlijk eten in een gezellige sfeer. De kaart is heel gevarieerd, zodat iedere eter bij ons zijn of haar hart kan ophalen. Bovendien verzorgen wij catering op locatie en besloten feesten, volledig op maat. Zoekt u een leuke lunchroom of restaurant? Brasserie Lekker Gewoën, nabij Venlo, heet u graag welkom.

Lokaal ambacht

Sinds 2014 vindt u ons gezellige brasserie in Grubbenvorst. Een klein dorp met slechts 5000 inwoners, maar des te meer sfeer. Grubbenvorst is dan ook een dankbare tussenstop tijdens fiets- en wandeltochten. En waar kunt u nu beter neerstrijken voor een lekkere, betaalbare lunch, borrel of diner dan bij Brasserie Lekker Gewoën? Gastvrijheid staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel en samen met ons team gaan we iedere dag voor een optimale beleving. Wij serveren iedere dag gezonde, pure en ambachtelijke gerechten waarbij veel gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Zo hebt u echt een stukje Noord-Limburg op uw bord liggen. Dat smaakt naar meer, vindt u niet?

Waar

Kloosterstraat 14 Grubbenvorst

Aanmelden

Twan Foolen - info@brasserielekkergewoen.nl
Masseurs

Massage by Simone

Welkom!

Massage by Simone is een praktijk voor diverse behandelingen, allen gericht op het verhelpen van pijnklachten en het bieden van ontspanning.

Om pijnklachten te verhelpen pas ik verschillende aspecten toe:

 • Sportmassage
 • Mobiliseren van gewrichten (bv bij Frozen Shoulder)
 • Fascia behandelingen (losmaken van verkleefd bindweefsel)
 • Medical taping (bv bij hooikoorts, astma, COPD, menstruatieklachten, rusteloze benen)
 • Begeleiding bij revalidatie na een blessure
 • Manuele lymfedrainage van gezicht, hals, nek en schedel (bied verlichting bij o.a. hoofdpijn en migraine)

Mijn praktijk gevestigd aan de Horsterweg 56 en ik heet u van harte welkom!

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website www.massagebysimone.nl of kunt u me altijd bellen.

Graag tot ziens!

Waar

Horsterweg 56 Grubbenvorst

Aanmelden

Simone Denessen - info@massagebysimone.nl - 651550618
GSM reparaties

Telefoon Grubbenvorst

Telefoon Grubbenvorst (2014-heden)

“Een telefoon zorgt voor verbinding met je vrienden en familie en is een verzameling van je dierbare herinneringen.”

Al jaren merkten we dat mensen om ons heen vaak ontevreden waren over diensten die werden aangeboden voor hun telefoons. Dit probleem bleek ook in alle bedrijfsgroottes te bestaan, want van regionale reparatiezaken tot aan gevestigde corporate bedrijven. Het leek alsof deze reparatiepunten bleven steken op het niveau: “Deze telefoon is kapot, repareer dat ding en stuur z.s.m. een rekening naar de klant.”.

Die denkwijze vonden wij eigenlijk behoorlijk achterhaald. Wij geloven er namelijk in dat iemand zijn/haar telefoon als iets dat voor onderlinge verbinding zorgt. Een apparaat waar je herinneringen mee kunt vastleggen en kunt opslaan. Begrijpelijk dat iemand dan ook graag een vertrouwde partij zoekt om hun telefoon te laten oplappen als dat nodig is. 

In de eerste vijf jaar hebben we veel klanten mogen ontvangen die het prettig vonden om hun telefoon door ons te laten repareren. Hierdoor kregen wij vertrouwen in deze ‘nieuwe’ benadering van telefoonreparaties en hebben we onze eerste winkel geopend. Door de centrale locatie was het nu nog gemakkelijker voor onze klanten om even snel binnen te wandelen om een vraag te stellen of om advies in te winnen. Daarnaast konden we door deze centrale locatie – naast reparaties en accessoires – nu ook nieuwe toestellen, verzekeringen en abonnementen aanbieden.

Aangezien wij niet aangesloten zijn bij de grote telecomproviders of telefoonproducenten, kunnen wij een stukje advies ook onafhankelijk geven. Dat komt ten goede aan de transparantie, waar wij veel waarde aan hechten. Dat stukje transparantie is ook terug te zien in onze zaak. We hebben geen geheimen. Iedereen mag gerust met de reparatie van zijn/haar telefoon meekijken.

In de toekomst willen we graag nog meer mensen het vertrouwen bieden dat ze hun telefoon bij ons af kunnen geven voor een kwalitatief goede reparatie. Ook voor de aanschaf van telefoons, accessoires en/of bij afsluiting van een abonnement of verzekering . We kijken dan ook continu hoe we onze services kunnen uitbreiden. 

Waar

Kloosterstraat 17 Grubbenvorst

Aanmelden

Ken Rutten - info@telefoongrubbenvorst.nl - 31642495404
Restaurants

Beej Toën - aete en drinke

Beej Toën is dé locatie van Grubbenvorst om heerlijk te genieten van "aete en drinke".

Waar

Venloseweg 11 Grubbenvorst

Aanmelden

Toon Voeten - info@beejtoen.nl - 773661309
Educatie

Gezinsmaatje thuisonderwijs/thuisopvang

Naar aanleiding van de berichtgeving door o.a. NOS over de soms nijpende thuissituaties als gevolg van de lockdown starten we een initiatief voor ouders[1](en verzorgers) in Grubbenvorst die hulp nodig hebben bij het thuisonderwijs en thuisopvang. Vooral voor die ouders die geen gebruik kunnen maken van de noodopvang. Het plan is om een koppeling te maken tussen de hulp vragende ouder(s) en de hulp biedende inwoner(s) in Grubbenvorst.

Ben jij ouder in Grubbenvorst en heb jij op korte termijn hulp nodig bij thuisonderwijs en thuisopvang neem dan contact met ons op. Op basis van de vraag koppelen we een gezinsmaatje aan jouw gezin die hulp biedt bij thuisonderwijs of thuisopvang tijdens deze tweede lockdown. De hulp is voor de kinderen, en eventueel ook jongeren als blijkt dat daaraan behoefte is, om zo de ouders een beetje te ontlasten.

[1] Met ouder(s) worden ook bedoeld de verzorger(s) van kinderen.

Voor alle verdere informatie HIER klikken

Aanmelden

Marie-José van Hegelsom - mvanhegelsom@gmail.com - 630331560
Activiteitencentrum

In de Witte Dame

H O T E L | K I T C H E N | B A R | A P A R T M E N T S

Waar

Pastoor Vullinghsplein 14 Grubbenvorst

Aanmelden

Leontien Bos - administratie@indewittedame.nl
Advies

Ondernemers Collectief Grubbenvorst

Delen is vermenigvuldigen, ook in Grubbenvorst!

Wat is het OCG en wat doen we:

 • We zijn een platform voor het ontzorgen van plaatselijke ondernemers
 • Gemeenschappelijke belangen behartigen voor ondernemers
 • We verbinden, zoeken samenwerking en scoren hierdoor samen
 • Middels korte lijnen willen we elkaar informeren en kiest u welke punten voor u van belang zijn
 • Partner gemeente Horst aan de Maas, Stichting Gewoën Grubbevors, Grubbenvorst Online en Dorpsraad Grubbenvorst
 • 2 - 3 keer per jaar (thema)bijeenkomsten voor deelnemers en (nog) niet deelnemers

OCG bestaat uit een gemêleerd gezelschap, ondernemers werkzaam in: detailhandel, zorg, bouw, beveiliging, automotive, transport, industrie en meer!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij als ondernemers van Grubbenvorst, elkaar alleen maar kunnen versterken.

Waar

Veestraat 6 Grubbenvorst

Aanmelden

Vera van Huët - OCG2017@ziggo.nl - 06-46426550
Kinderopvang

Kinderopvang 't Nest

Kinderopvang 't Nest biedt op vele locaties in de Gemeentes Horst aan de Maas en Venray Dagopvang, Peuterprogramma, Buitenschoolse- en Gastouderopvang aan.

Waar

Schoolstraat 3 Grubbenvorst

Aanmelden

Kinderopvang 't Nest - info@kinderopvanghetnest.nl - 7736619955
Zoom