Telefoon Grubbenvorst

onderneming
GSM reparaties
Reparatie
GSM reparaties

Telefoon Grubbenvorst (2014-heden)

“Een telefoon zorgt voor verbinding met je vrienden en familie en is een verzameling van je dierbare herinneringen.”

Al jaren merkten we dat mensen om ons heen vaak ontevreden waren over diensten die werden aangeboden voor hun telefoons. Dit probleem bleek ook in alle bedrijfsgroottes te bestaan, want van regionale reparatiezaken tot aan gevestigde corporate bedrijven. Het leek alsof deze reparatiepunten bleven steken op het niveau: “Deze telefoon is kapot, repareer dat ding en stuur z.s.m. een rekening naar de klant.”.

Die denkwijze vonden wij eigenlijk behoorlijk achterhaald. Wij geloven er namelijk in dat iemand zijn/haar telefoon als iets dat voor onderlinge verbinding zorgt. Een apparaat waar je herinneringen mee kunt vastleggen en kunt opslaan. Begrijpelijk dat iemand dan ook graag een vertrouwde partij zoekt om hun telefoon te laten oplappen als dat nodig is. 

In de eerste vijf jaar hebben we veel klanten mogen ontvangen die het prettig vonden om hun telefoon door ons te laten repareren. Hierdoor kregen wij vertrouwen in deze ‘nieuwe’ benadering van telefoonreparaties en hebben we onze eerste winkel geopend. Door de centrale locatie was het nu nog gemakkelijker voor onze klanten om even snel binnen te wandelen om een vraag te stellen of om advies in te winnen. Daarnaast konden we door deze centrale locatie – naast reparaties en accessoires – nu ook nieuwe toestellen, verzekeringen en abonnementen aanbieden.

Aangezien wij niet aangesloten zijn bij de grote telecomproviders of telefoonproducenten, kunnen wij een stukje advies ook onafhankelijk geven. Dat komt ten goede aan de transparantie, waar wij veel waarde aan hechten. Dat stukje transparantie is ook terug te zien in onze zaak. We hebben geen geheimen. Iedereen mag gerust met de reparatie van zijn/haar telefoon meekijken.

In de toekomst willen we graag nog meer mensen het vertrouwen bieden dat ze hun telefoon bij ons af kunnen geven voor een kwalitatief goede reparatie. Ook voor de aanschaf van telefoons, accessoires en/of bij afsluiting van een abonnement of verzekering . We kijken dan ook continu hoe we onze services kunnen uitbreiden. 

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Kloosterstraat 17
Grubbenvorst

Contact

Neem contact op met Ken:

Ken Rutten
Contactpersoon
2