Omroep HorstaandeMaas

non-profit organisatie
Cultuur

Voor televisie HIER klikken

Voor radio HIER klikken

Horst aan de Maas, oktober 2021

Betreft: bijdrage radio- en websitenieuws

Dag allemaal,

In februari van dit jaar maakte omroep Horst aan de Maas een doorstart met de radioprogramma’s en de website. Met steun van de gemeente en heel veel luisteraars hebben we nu weer een stabiele omroep in de regio.

We willen graag weer de beste zijn op gebied van nieuwsvoorziening en dat wordt op dit moment verzorgd door een professionele redactie i.s.m. L1. Met name op de website leest u de actuele berichten en kunt u alles over omroep Horst aan de Maas te weten komen.

Op korte termijn breiden wij de nieuwsvoorziening uit met lokaal en regionaal nieuws op de radio. Die nieuwsblokjes gaan we vullen met ons nieuws en zeker ook met uw nieuws. Heeft u berichten, uitslagen, jubilea, activiteiten of wat dan ook voor interessants te melden, dan horen wij dat graag van u.

Via ons vaste mailadres redactie@omroephorstaandemaas.nl kunt u gemakkelijk en snel uw bijdrage aanleveren.

Wij nemen uw berichten dan graag mee op de website of in het radionieuws, zodat we samen met u weer een zender voor en van de luisteraar worden.

Als aardigheidje willen wij u vragen om een muziek-top5 te sturen met de naam van een contactpersoon. Die top 5 gaan wij dan draaien in één van onze radioprogramma’s, waarbij we uw contactpersoon de gelegenheid geven iets te vertellen. Ook hiervoor gebruikt u redactie@omroephorstaandemaas.nl.

En blijf vooral sturen! Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet namens de gehele omroep Horst aan de Maas,

Paul Knorr

Peggy Keijsers

Koen Versleijen 

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren