Energiemarkt in Kronenberg

Wonen
20 januari 2023

Kom jij zondag ook naar de Energiemarkt in Kronenberg?

Alle inwoners uit Horst aan de Maas zijn welkom!

Wil je graag jouw woning verduurzamen? Maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is? Kom dan op zondag 22 januari naar de Energiemarkt in Kronenberg. In de Torrekoel staan er zondag verschillende bedrijven om jou van informatie en advies te voorzien!

Van energiebesparende producten tot energiecoaches

Tijdens de energiemarkt kun je onder andere kennismaken met de energiecoaches van EnergieKronenberg. Maar ook als je alles wil weten over het na-isoleren van muren, vloeren, daken en kruipruimtes is het voor jou interessant. Ga je liever naar huis met direct energiebesparende producten? Dat kan ook. Dit en meer is er zondag allemaal te zien.

Kom je ook langs bij onze gemeentestand?

Als gemeente zijn wij ook aanwezig. Inwoners met een grote én kleine beurs kunnen bij de gemeentestand terecht voor informatie over het verduurzamen van je woning. Zo informeren we je over kleine bespaarmaatregelen waarmee je direct energie én geld kunt besparen, maar ook over financieringen en subsidies.

Hopelijk zien we je zondag 22 januari tussen 10.00 en 14.00 uur in de Torrekoel in Kronenberg! Wil je meer lezen over de markt en de deelnemers? Kijk dan op de website van EnergieKronenberg: https://www.energiekronenberg.nl/deelnemers-energiemarkt.../

Wie

Jongeren
Volwassenen