Kerstconcert 2022 te Grubbenvorst

Cultuur
30 november 2022

Met het Grubbenvorster Mannenkoor richting Kerst 2022.

Het jaar 2022 loopt langzaam richting Kerst en Oudjaar. Het was weer een jaar vol met bijzondere gebeurtenissen. Kerst is de tijd om even tot rust te komen, het is alsof de haast dan even de tijd neemt om het rustig aan te doen en te gaan genieten van deze bijzondere feestdagen. Feestdagen die elk op zijn of haar manier mag beleven.

Wat is er mooier dan in aanloop van deze feestdagen met elkaar de sfeer te proeven van deze bijzondere feestdagen met een muzikaal Kerstfeest. Het Grubbenvorster Mannenkoor (GMK) nodigt u daarom graag uit voor het bijwonen van het Kerstconcert 2022.  

Dit Kerstconcert zal worden gehouden met de medewerking van het Vocaal Ensemble Vicenda uit Venlo en de soliste Miriam Wijnen (sopraan), op woensdag 21 december a.s., in de RK Kerk O.L.V. Tenhemelopneming te Grubbenvorst. Aanvang 19:30 uur.

Het concert staat onder leiding van de dirigente Oksana Bos-Baljva met muzikale begeleiding van de pianiste Ludmilla Seroo-Ferroni. 

Dit concert wordt u aangeboden door het GMK. De toegang tot dit concert is gratis. Na afloop van het concert is er de gelegenheid, onder genot van een gratis kopje koffie met een lekkernij, even na te praten over het concert en/of elkaar vast Prettige Kerstdagen toe te wensen.

Alle muzikale deelnemers van dit concert hopen u te begroeten tijdens dit concert en u in de sfeer te brengen van de komende Kerstdagen.

Meer informatie over ons koor en foto’s van onze activiteiten zijn te vinden op onze website: www.GMK88.nl

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

J.J. Handgraaf
Contactpersoon

Neem contact op met J.J.:

-10