Evaluatie crisisnoodopvang Grubbenvorst

Sociaal
19 augustus 2022

Van 27 juli tot en met 10 augustus verbleven er 150 asielzoekers in gemeenschapshuis ’t Haeren. Inmiddels zijn deze mensen verhuisd naar een andere opvanglocatie. Vorige week zijn de asielzoekers in gemeenschapshuis 't Haeren verhuisd naar Roermond en Horst. De vluchtelingen zijn dus twee weken te gast geweest in Grubbenvorst. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Wat ging er goed? En wat kon er beter? Wij evalueren deze periode graag met uw inbreng.

Evaluatie

De informatie die wij uit de evaluatie halen, gebruiken wij in de toekomst bij andere onderwerpen die impact hebben op inwoners. Vandaar dat we graag willen weten hoe u de communicatie heeft ervaren in het voortraject en ook tijdens de noodopvang. Ook willen we weten of uw zorgen in het begin van het traject, goed opgepakt zijn. Via www.horstaandemaas.nl/evaluatie komt u bij het evaluatieformulier.

 Bedankt!

Wij bedanken u alvast voor uw inbreng en nogmaals voor de gastvrijheid. We zijn trots op de veerkracht van Grubbenvorst. Wij kunnen als gemeente alleen maar onze verantwoordelijkheid nemen als we een samenleving hebben die begrip heeft voor de omstandigheden en bereid is met ons de schouders er onder te zetten. Het is fantastisch dat we op zó veel vrijwilligers een beroep konden doen. Ook de asielzoekers zelf waren dankbaar voor de geboden ruimte.   

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Veronique Klaassen
Contactpersoon

Neem contact op met Veronique:

-16