Gratis theatervoorstelling

Sociaal
22 juni 2022

Gratis theatervoorstelling voor trainers/coaches en ouders van jeugdleden van een sportvereniging in Horst aan de Maas

De humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’

 

Horst, 22 juli 2022 – Ben jij een trainer, coach of ouder van een jeugdlid bij een sportclub in de gemeente Horst aan de Maas? Kom dan donderdagavond 7 juli aanstaande naar de humoristische theatervoorstelling met als thema positief coachen van jeugdleden binnen een sportvereniging.

 

Positief coachen

De theatervoorstelling is interessant voor iedereen die kinderen heeft en/of begeleidt en speelt in op dingen die kinderen meemaken thuis, bij de sportclub of op school. Na het volgen van de voorstelling ben je als trainer/coach of ouder in staat om te werken aan betere prestaties, minder incidenten en een daling van kinderen die afhaken. Kortom meer plezier voor jou als trainer/coach of ouder.

Aanmelden  

De uitvoering op donderdag 7 juli 2022 vindt plaats in de theaterzaal van De Baersdonck (Kloosterstraat 76, Grubbenvorst). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. De toegang is gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden, want vol is vol. Aanmelden kan via www.datschietlekkeropzo.nl.

 

Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie over de bijeenkomst contact op met Joey Rutten (kwartiermaker Grubbenvorst Verenigt) via 06 479 495 18 of joey@negen.nl of kijk op www.grubbenvorstverenigt.nl.

 

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Kees Cligge
Contactpersoon

Neem contact op met Kees:

-3