Lenteconcert 2022

Cultuur
9 juni 2022

Lenteconcert 18 juni a.s. in ’t Haeren Grubbenvorst.

Op zaterdag 18 juni a.s., geeft het Grubbenvorster Mannenkoor een Lenteconcert in ’t Haeren te Grubbenvorst. Aanvang 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur. De toegang voor dit Lenteconcert is gratis.

Het Lenteconcert zal worden verzorgd door het “Grubbenvorster Mannenkoor”, het koor

“Huûr Os” en de zanggroep “Pu(u)r Zang”, allen met de “thuisbasis” Grubbenvorst.   

Vanwege de Corona-perikelen was het lang stil rond vele koren daar het zingen in groepsverband een extra risico zou vormen bij de verspreiding van dit virus. Alle koren namen hun verantwoordelijkheid en stopten tijdelijk met de zangactiviteiten. Maar stilgezeten werd er niet. De stemmen werden “warm gehouden” en de Maasoever werd schoongemaakt.

Nadat de deelnemende koren hun steentje hadden bijgedragen aan een mooie en schone Maasoever, zijn zij druk gaan repeteren voor een “mooi en schoon” Lenteconcert. Immers, de lente staat voor een nieuw begin, dit zeker na alle lockdowns, dus de hoogste tijd om het ene achter ons te laten en met zang de toekomst weer in te gaan.

Het Lenteconcert zal qua zang zeer gevarieerd zijn daar elk koor met hun eigen repertoire de optredens zullen verzorgen. Zo zal het “Grubbenvorster Mannenkoor” een min/meer muzikale wereldreis maken en het Smartlappenkoor, “Hu(û)r Os”, blijft dichter bij huis met liedjes die zo sprekend zijn voor het leven. De zanggroep “Pu(u)r Zang zal u zeker uitnodigen mee te zingen daar hun repertoire bestaat uit (zeer) bekende liederen die af en toe met een “knipoog” gebracht worden.

Kortom, een Lenteconcert met muziek en zang in een gevarieerd programma wat zal worden afgesloten met een samenzang door alle deelnemende koren.

Zoals gezegd, de toegang is gratis dus de deelnemende koren willen u graag ontmoeten tijdens dit Lenteconcert 2022.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

J.J. Handgraaf
Contactpersoon

Neem contact op met J.J.:

6