Hoera weer een Koningsmarkt!

Sociaal
18 april 2022

Na twee jaar waarin weinig tot niets georganiseerd mocht worden is het weer tijd voor een feestje in het dorp. In tegenstelling tot wat u misschien in de wandelgangen of via de Social media heeft opgevangen, wordt er op woensdagochtend 27 april gewoon weer een ouderwets gezellige Koningsmarkt georganiseerd door het Oranje Comité Grubbenvorst.

Vanaf 08:00 tot 12:00 bent u van harte welkom op het Pastoor Vullinghsplein. Het gebied waar de spullen verkocht mogen worden zal met hekken worden afgezet. De straat aan de noordkant van het plein mag niet gebruikt worden voor de verkoop van spullen. Dit i.v.m. de vergunning die vanuit de gemeente is verleend voor dit evenement. Overgebleven spullen moeten naderhand weer mee naar huis worden genomen.

Omdat het natuurlijk 27 april de hele dag feest is, is er vanaf 13:00 het koningsvogelschieten voor de kinderen die deelnemen aan het OLS. Dit vindt plaats op het terrein van de schutterij aan de Kromboschweg. Uiteraard is iedereen ook daar van harte welkom om de deelnemende kinderen aan te komen moedigen voor dit spektakel.

We hopen uiteraard op een goede opkomst bij beide evenementen en dat er veel verkocht gaat worden op de markt onder het genot van een volop schijnend zonnetje.

Oranje Comité Grubbenvorst

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren