Pleinfeest alternatief voor Aspergefeest

Cultuur
24 maart 2022

Nu de Corona-maatregelen grotendeels opgeheven zijn, is de weg vrij voor festivals en evenementen. Als Gewoën Grubbevors zijn we enorm blij dat we weer al onze activiteiten kunnen oppakken. Op 2 april trappen we al af met de Grubbevorster Kwis. Snel daarna is het Pinksterweekend, traditioneel het moment voor de Aspergefeesten. Gezien de beperkte voorbereidingstijd, zullen we dit jaar geen traditioneel Aspergefeest organiseren: geen braderie, geen Aspergestraat, geen dorpsontbijt, maar wel... het Pleinfeest!

Op het Pastoor Vullinghsplein trakteren we de bezoekers op een programma vol muziek en entertainment. Spetterende optredens, met op zaterdagavond de Grubbenvorst Allstar Band en zondagmiddag onder andere Marshmallow Moonshine. Het feest wordt op zondagavond afgesloten door feestband Khick.

Normaliter wordt de bezetting van de barren geregeld door een vereniging uit Grubbenvorst. De vereniging die de afgelopen jaren de zondag voor haar rekening nam heeft echter aangegeven dit niet meer te kunnen doen. Daarom zijn wij nog dringend op zoek naar vrijwilligers die op zondag 5 juni tussen 12.30 tot 1.00 uur een aantal uren willen helpen in de bars op het plein. Help jij ons uit de brand? Neem dan contact op met Bram Beurskens (brambeurskens@gmail.com).

Het volgend jaar keert het Aspergefeest weer in zijn volle glorie terug. Sterker nog, we beginnen heel binnenkort al met de organisatie, zodat we zelfs een verbeterde versie neer kunnen zetten. Laat je verrassen!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk