Eerste 15 exemplaren al verkocht

Cultuur
14 december 2021

IJSSALON CLEVERS NEEMT EERSTE 15 BOEKEN VAN “DE KAPPER” AF

 

De projectgroep Truublik op…De Kapper heeft de eerste 15 exemplaren van het in mei te verschijnen multimediale boek al op voorhand “verkocht” aan IJssalon Clevers Grubbenvorst.

 

Met acht ijssalons in de regio staat Clevers midden in de samenleving en steunen zij oa. initiatieven op cultureel vlak, zoals deze uitgave. “Het sociaal-maatschappelijke karakter spreekt ons hierin erg aan, buiten het feit dat De Kapper natuurlijk ook een ondernemer pur sang was in Grubbenvorst, net als ons” grinnikt Bas Peters (bedrijfsleider IJssalon Clevers Grubbenvorst).

“Wij zullen deze 15 boeken schenken aan de basisscholen in Grubbenvorst en Zorgcentrum La Providence omdat de kernwaarden zorg en onderwijs ons erg aanspreken. Het boek zal ook een plekje krijgen op onze leestafel.”

De feestelijke presentatie van het boek zal plaatsvinden op zondag 15 mei in de tuinen van La Providence in Grubbenvorst. Belangstellenden kunnen NU alvast intekenen op het boek via de site: www.truukblik.nl met een aantrekkelijke korting.

Foto:

Bas Peters (IJssalon Clevers) en Wim Coopmans (projectgroep “Truukblik op…. De Kapper)

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk