Brief van Sinterklaas

Cultuur
17 november 2021

Hallo Lieve kinderen & ouders uit Grubbenvorst,

Mijn Pieten en ik zijn blij jullie te kunnen vertellen dat wij aankomende zondag, 21 november, om 15.00 uur weer mogen aanmeren in jullie mooie dorp. Na een jaar afwezigheid kijken wij weer reikhalzend uit naar de intocht van Grubbenvorst.

Echter, omdat Corona nog niet verdwenen is in Nederland, hebben mijn Pieten en ik besloten een paar dingen anders te doen. Volgens Hoofdpiet zal de pakjesboot stipt om 15.00 uur aanmeren bij het veer in Grubbenvorst. Normaal zouden wij dan naar de kerk gaan, maar dat kan dit jaar helaas niet doorgaan. In plaats daarvan lopen we door naar het kiosk op het Pastoor Vullinghsplein.

Daar is er in de buitenlucht alle ruimte om even op de foto te gaan met Sinterklaas of de Pieten en krijgen jullie zoals gebruikelijk een heerlijk snoepzakje toe. Ik hoop wel dat ik tijdens het uitdelen van de snoepzakjes een aantal mooie tekeningen van jullie mag ontvangen, daar word ik altijd heel blij van.

De Pieten en ik hopen dat we zo een veilige intocht kunnen garanderen. Denken jullie er wel aan, dat je de gebruikelijke afstand houdt? En voelen jij, jouw papa of mama zich niet zo lekker, blijf dan thuis. Sinterklaas wil benadrukken dat iedereen daar een grote eigen verantwoordelijkheid in heeft, maar met al die verstandige mensen in Grubbenvorst mag dat vast geen probleem zijn.

Tot zondag 21 november om 15.00 uur bij de Maas in Grubbenvorst.

Met een Spaanse groet,

Sinterklaas en de Pieten

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk