1 t/m 9 nov. geen treinen in Sevenum

Wonen
26 oktober 2021

Werkzaamheden stationsomgeving;

Vanaf 25 oktober hervat ProRail de werkzaamheden aan de stationsomgeving. De wegen rondom het trein- en busstation van Horst-Sevenum veranderen namelijk met het oog op de verkeersveiligheid en bereikbaarheid. Er rijden in oktober en november minder of geen treinen. Actuele reisinformatie is te vinden op www.ns.nl

Daarnaast zijn (over)wegen in de omgeving van het station op sommige momenten (deels) afgesloten. Op www.horstaandemaas.nl/stationsomgeving-horst-sevenum lees je meer over de planning van de werkzaamheden en de mogelijke overlast die ervaren kan worden.

Begin november: geen treinverkeer tussen Helmond en Venlo

Van maandag 1 tot en met dinsdag 9 november rijden er geen treinen tussen Helmond en Venlo. Vanaf Horst-Sevenum rijden stopbussen naar Helmond, Helmond Brouwhuis, Blerick en Venlo. Naar Deurne rijdt een taxibusje. De bussen vertrekken vanaf het industrieterrein Berghem op de hoek Mommesstraat / Het Erf.

Op de bijgevoegde afbeelding is de tijdelijke alternatieve parkeerplaats van Station Horst-Sevenum afgebeeld. Deze locatie geldt ook als tijdelijke opstapplaats voor het busvervoer van de NS.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren