Jubilarissen GFC "33

Sport
9 oktober 2021

Zes jubilarissen werden vrijdag 8 oktober gehuldigd tijdens de algemene ledenvergadering. Mark en Ben Ruiter, Robin Verheijen, Erik Stienstra en Wiel Dommeck zijn 25 jaar lid van GFC'33. Ook Ervin Mom werd in het zonnetje gezet. Hij is 40 jaar lid van onze club.

Een aantal andere leden vierden ook een jubileum in de afgelopen twee jaar maar zij konden niet aanwezig zijn op de vergadering. Freek Tuitert, Ger Straten en Evert Tax zijn 25 jaar lid, Ed Peeters 40, Jan Minten en Ted Janssen 50. Henk van Hegelsom is zelfs 60 jaar lid van de vereniging.

Tijdens de ledenvergadering werd afscheid genomen van Frans Theelen als penningmeester. Frans is 9 jaar bestuurslid geweest van GFC'33, de laatste 3 jaar gecombineerd met waarnemend voorzitter. Daarvoor ontving hij terecht een lang applaus van de aanwezige leden.

Gelukkig stond zijn opvolger in de persoon van Rens van Dooren al klaar. Hij werd samen met Faas Boers, Nick Poels, Len Voeten, Frens Steegh en Daan Vanmaris gekozen als nieuw bestuurslid.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen