Gezondheidscentrum en Fyfit samen.

22-07-2021

Gezondheid

Per 1 september 2021 zal Gezondheidscentrum Grubbenvorst overgenomen worden door FyFit Fysiotherapie. Hiermee worden de krachten en kennis gebundeld in Grubbenvorst. Sabine en Marijn zijn verheugd om het nieuws nu eindelijk te kunnen delen.

Wat betekent dit voor de fysiotherapie?

Door de samenvoeging hebben we meer ruimte om het huidige zorgaanbod uit te breiden. De meeste fysiotherapeutische zorg wordt verplaatst naar de locatie op de Kloosterstraat (Gezondheidscentrum Grubbenvorst). Dat zal de “hoofdlocatie” van de fysiotherapie worden.

Bij de locatie op de Mercuriusweg (FyFit) is ook iedere dag een fysiotherapeut aanwezig. Hier zullen we ons meer richten op de (sport)revalidatie en fitness. Verder zijn we bezig met mooie stappen te zetten om het huidige sportaanbod uit te breiden.

Wat betekent dit voor de patiënt?

Voor de patiënten zal er weinig veranderen. In de meeste gevallen houden de patiënten de huidige fysiotherapeut. Enkel de locatie waar de behandeling plaatsvindt, kan wijzigen. Dit wordt aangegeven tijdens het maken van de afspraak.

Het Gezondheidscentrum Grubbenvorst zal eerst worden verbouwd. Tijdens de verbouwing gaan de behandelingen op deze locatie gewoon door. De verwachting is dat de uitbreiding van behandelruimtes in september klaar is.