Corona op zijn retour Hoe nu verder

08-07-2021

Duurzaamheid

Hoe verder met je bedrijf na corona?

Als ondernemer denk je ongetwijfeld na over de toekomst, straks na de coronacrisis. Hoe pak je de draad weer op? Waar liggen kansen voor je bedrijf? En voor jouw persoonlijk? Is het verstandig om door te gaan of juist te stoppen? De gemeente helpt je hierbij. Deze hulp is gratis.

Het coronavirus heeft een enorme impact gehad op ondernemers. De omzet en het inkomen is gedaald. Misschien zijn er schulden ontstaan. Dat leidt tot zorgen over de toekomst van hun bedrijf.

Let op: financiële regelingen zijn na september waarschijnlijk niet meer beschikbaar

De gemeente helpt ondernemers in de coronacrisis. Er zijn financiële regelingen, zoals de Tozo en Tonk. Deze regelingen zijn na september waarschijnlijk niet meer beschikbaar.

Bereid u nu voor

Daarom is het belangrijk om u voor te bereiden op een nieuwe toekomst. De gemeente helpt u hierbij. Die toekomst kan als zelfstandig ondernemer zijn, maar ook als werknemer in loondienst. Samen met u bekijken we wat er nodig is. Dit kan bijvoorbeeld gaan om tijdelijke financiële hulp, financiële doorrekening, schuldhulpverlening, of hulp bij het zoeken naar ander werk.

Hulp nodig?

Neem contact op met de gemeente Horst aan de Maas, via 077-477 9777 of ondernemersloket@horstaandemaas.nl.

Je vindt meer informatie voor ondernemers op: www.horstaandemaas.nl/ondernemersloket-0